solsejl

STILFULD OVERDÆKNING

Solsejl er en stilfuld og anvendelig overdækningsløsning med mange praktiske funktioner. Det kan give skygge og beskyttelse mod solen og læ mod regn og vind. 
elegant designelement
Et solsejl tilfører dit hus og have et elegant og klassisk designelement, der skaber et fantastisk uderum, med plads til hygge, afslapning og grill, uanset hvordan det danske vejr arter sig.
en hyggelig oase
Et solsejl er perfekt over den udendørs spiseplads eller loungeområde og skaber en hyggelig oase, hvor en dejlig kop kaffe eller et lækkert glas vin kan nydes i skyggen for solen og i læ for regn og vind.
beskyt dine guldklumper
Et solsejl kan også bruges over eksempelvis børnenes sandkasse, så de små guldklumper er beskyttet mod solens stråler og tillader at legen kan fortsætte selvom en regnbyge kommer forbi.    
vi tilbyder mange muligheder
Solsejl er anvendelig mange steder: til terrassen, til altanen, til campingvognen eller til forteltet og vi tilbyder også solsejl til båd. Et solsejl kan benyttes, der hvor en markise slet ikke er mulig og det modstår vind, hvor en parasol vil vælte.

SOLSEJL – KVALITET I HØJSÆDE

Alle vores sejl er lavet af materialer af højeste kvalitet, så de kan modstå det danske vind og vejr. Vi tilbyder solsejl i forskellige materialer og har blandt andet vandtætte solsejl, så du ikke skal være nervøs for om de kan holde til regnen.
Vores solsejl har et ekstremt stærkt bånd i kanten, der gør at dugen kan spændes kraftigt ud, uden at det går i stykker. Dette er vigtigt hvis man ønsker et solsejl der ikke blafrer i vinden og at vandet kan løbe af. Solsejlets levetid forlænges dermed markant og du behøver derfor ikke at udskifte det ofte. Vi ved nemlig at din tid er dyrebar og i en travl hverdag, vil du dermed være fri for at bekymre dig om at udskifte dit solsejl.

STØRRELSER OG FARVER

Hos os tilbyder vi mange forskellige løsninger af solsejl, så du altid kan finde noget der passer præcis til dig. Vi tilbyder sejl i standard mål, så som 3×3, 4×4 eller 5×5. Derudover laver vi selvfølgelig sejl på mål, præcis efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder desuden både firkantede og trekantede solsejl eller hvad netop du har brug for. Vi tilbyder solsejl i alle farver, så du kan vælge det design, der passer til din stil. Vi tilbyder derudover også stolper til sejl.
Kontakt os og vi finder den løsning der passer til dig!
Solsejl
Solsejl
Solsejl

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev