KUN 4 SIMPLE STEPS TIL AT

FÅ DEN FLOTTESTE BÅD PÅ HAVNEN

Har din båd brug for en upgrade? Uanset om din båds kaleche trænger til rensning, reparation eller udskiftning, kan vi tilbyde dig vores ekspertise. Vores mange års erfaring med bådkalecher sikrer dig førsteklasses kvalitet og pasform, i et stilfuldt design, der gør at din båd vil skille sig ud på havnen. Vi laver alle både, store som små – sejlbåde eller motorbåde mv.


LÆN DIG TILBAGE OG NYD RESULTATET

Som bådejer ønsker du kun det bedste for din båd, men med en travl hverdag, kan det være svært at nå det hele. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, derfor kommer vi til dig og måler op til din nye kaleche, vi kommer også og opsætter denne og vi leverer i hele landet. Hos os er din båd altid i trygge og kompetente hænder, hos vores erfarne kalechesmed og du kan læne dig tilbage og nyde resultatet!

DET ENESTE DU SKAL GØRE, ER AT FØLGE DISSE 4 STEPS:

Tag et billede af din båd

Vi kommer til dig og laver en opmåling af din båd

Vi kommer til dig og opsætter din nye bådkaleche

EKSTRA TIL DIG

ER DU I TVIVL OM FARVEN TIL DIN BÅDKALECHE?

Kontakt os og få kyndig vejledning i farvevalg. Har du en farve i tankerne allerede, så kan du også sende denne til os, og vi kan finde den farve, der bedst matcher dine ønsker. Vi finder den bedste løsning, hvis vi kommer ud og kan tale farver, muligheder og lave opmålinger på båden.

KVALITETSHÅNDVÆRK KRÆVER KVALITETSMATERIALER

Vores valg af leverandører er baseret på erfaringer og de skal matche vores høje kvalitetsniveau som vi tilbyder dig som kunde. Vi vælger kun de bedste på markedet som kombineret med vores håndværk, sikrer dig det bedste resultat. 

  • Vi bruger kantebånd med høj farveægthed
  • Bøjler og beslag er i holdbar aluminium og rustfrit stål.
  • Vores Solbond og Sunstrop sydtråd er begge bedst egnet når der tales om styrke, holdbarhed, UV nedbrydelse og vigtigst er de ikke vandledende, hvilket betyder der ikke kommer vand ind i stoffet.
  • Vi anvender rudefolie af kvaliteterne Renolit og Achilles. Da disse har høj UV beskyttelse, er de længere om at nedbrydes, så de holder sig pænere og smidig i flere år end fra andre producenter. 

Renolit og Achilles har derudover en fantastisk formstabilitet. Af rudefolie bruger vi flere forskellige tykkelser alt efter hvad det bruges til. Det er dyre materialer, men vi ved af erfaring, at det er vigtigt at bruge de bedste materialer, da ruden er det svageste led ved en kaleche. Hvis man ikke benytter kvalitetsmaterialer, risikerer man at ruderne skrumper grundet UV påvirkning og at kalechen dermed bliver deform.

Vi sikrer dermed høj kvalitet på alle områder!

PORTFOLIO

Her ses et lille udpluk af vores kvalitetshåndværk

Bådkalecher

Når du sejler gennem bølgerne i de danske farvande eller ude på åbent internationalt hav, skal du selvfølgelig være godt beskyttet mod elementerne. Det samme gælder, når du har din båd i havn, hvor både blæst, regn og stærk sol kan gøre det til en udfordring at opholde sig på båden.

Derfor skal du selvfølgelig have en bådkaleche, som er designet til netop din båd, og som kan holde dig tør og varm til hver en tid. Det kan vi hjælpe dig med her hos MKS, hvor vi har lang erfaring med at producere bådkalecher til alle former for både.

Specialfremstillede bådkalecher

Når du skal have en ny bådkaleche, skal den naturligvis passe helt perfekt til netop din båd. Alle både er forskellige, og det stiller specielle krav til alle kalechebyggerier. Derfor kommer vi naturligvis ud til din båd og måler op, så vi kan fremstille en kaleche, der passer helt perfekt.

Alle vores bådkalecher er således specialfremstillede, og vi tager os som udgangspunkt af alt det hårde arbejde. Vi planlægger, syer og sender din nye bådkaleche hjem til dig. Ønsker du det, kan vi for et merbeløb kan vi komme til dig og montere bådkalechen, så du kan læne dig tilbage og nyde udsigten, mens vi arbejder.

Solidt dansk håndværk og materialer i høj kvalitet

Som bådejer ved du alt om, hvordan saltvand, hård vind og stærk sol slider på alle bådens dele. Det gør sig naturligvis også gældende for din nye bådkaleche, og netop derfor gør vi en dyd ud af at bygge kalecher i høj kvalitet.

Vi har lang erfaring med håndværket, hvorfor vi kan garantere at levere et produkt, der lever op til alle håndværksmæssige krav. Dertil udvælger vi omhyggeligt de materialer, der kommer til at indgå i din nye bådkaleche.

Det betyder bl.a.:

·     At vi bruger kantbånd med høj farveægthed

·     At vi kun bruger bøjler og beslag i rustfrit stål og aluminium

·     At vi kun bruger sytråd i allerhøjeste kvalitet, som er både stærk og modstandsdygtig overfor UV, mens de ikke er vandledende, så vand ikke kommer ind under stoffet

·     At vi bruger rudefolie af allerhøjeste kvalitet, som er modstandsdygtig overfor UV


De gode materialer og vores solide håndværk sikrer dig det bedste resultat, og du kan derfor roligt komme til os, når du mangler en ny bådkaleche.

Lad os klare din bådkaleche reparation

Hvis du har en ældre bådkaleche, som du ikke er klar til at skille dig af med, men som trænger til en kærlig hånd, står vi hos MKS også altid klar til at hjælpe dig. Vores dygtige kalechesmede kan klare det meste, og derfor kan vi også give din gamle kaleche nyt liv, så den kan komme på havet igen.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du leder efter en ny bådkaleche i Jylland, Fyn, eller hvis du vil have repareret din gamle, kan vi altid hjælpe dig. Vi har lang erfaring og dygtige medarbejdere, som bygger din nye bådkaleche fra de allerbedste materialer på markedet.

Ring til os i dag eller udfyld kontaktformularen her på siden – så går vi i gang med byggeriet af din nye bådkaleche så hurtigt som muligt.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft!

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev