KUN 4 SIMPLE STEPS TIL AT

FÅ DEN FLOTTESTE BÅD PÅ HAVNEN

Har din båd brug for en upgrade? Uanset om din båds kaleche trænger til rensning, reparation eller udskiftning, kan vi tilbyde dig vores ekspertise. Vores mange års erfaring med bådkalecher sikrer dig førsteklasses kvalitet og pasform, i et stilfuldt design, der gør at din båd vil skille sig ud på havnen. Vi laver alle både, store som små – sejlbåde eller motorbåde mv.


LÆN DIG TILBAGE OG NYD RESULTATET

Som bådejer ønsker du kun det bedste for din båd, men med en travl hverdag, kan det være svært at nå det hele. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, derfor kommer vi til dig og måler op til din nye kaleche, vi kommer også og opsætter denne og vi leverer i hele landet. Hos os er din båd altid i trygge og kompetente hænder, hos vores erfarne kalechesmed og du kan læne dig tilbage og nyde resultatet!

DET ENESTE DU SKAL GØRE, ER AT FØLGE DISSE 4 STEPS:

Tag et billede af din båd

Vi kommer til dig og laver en opmåling af din båd

Vi kommer til dig og opsætter din nye bådkaleche

EKSTRA TIL DIG

ER DU I TVIVL OM FARVEN TIL DIN BÅDKALECHE?

Kontakt os og få kyndig vejledning i farvevalg. Har du en farve i tankerne allerede, så kan du også sende denne til os, og vi kan finde den farve, der bedst matcher dine ønsker. Vi finder den bedste løsning, hvis vi kommer ud og kan tale farver, muligheder og lave opmålinger på båden.

KVALITETSHÅNDVÆRK KRÆVER KVALITETSMATERIALER

Vores valg af leverandører er baseret på erfaringer og de skal matche vores høje kvalitetsniveau som vi tilbyder dig som kunde. Vi vælger kun de bedste på markedet som kombineret med vores håndværk, sikrer dig det bedste resultat. 

  • Vi bruger kantebånd med høj farveægthed
  • Bøjler og beslag er i holdbar aluminium og rustfrit stål.
  • Vores Solbond og Sunstrop sydtråd er begge bedst egnet når der tales om styrke, holdbarhed, UV nedbrydelse og vigtigst er de ikke vandledende, hvilket betyder der ikke kommer vand ind i stoffet.
  • Vi anvender rudefolie af kvaliteterne Renolit og Achilles. Da disse har høj UV beskyttelse, er de længere om at nedbrydes, så de holder sig pænere og smidig i flere år end fra andre producenter. 

Renolit og Achilles har derudover en fantastisk formstabilitet. Af rudefolie bruger vi flere forskellige tykkelser alt efter hvad det bruges til. Det er dyre materialer, men vi ved af erfaring, at det er vigtigt at bruge de bedste materialer, da ruden er det svageste led ved en kaleche. Hvis man ikke benytter kvalitetsmaterialer, risikerer man at ruderne skrumper grundet UV påvirkning og at kalechen dermed bliver deform.

Vi sikrer dermed høj kvalitet på alle områder!

PORTFOLIO

Her ses et lille udpluk af vores kvalitetshåndværk

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev