ERHVERV

TILPASSEDE LØSNINGER I HØJESTE KVALITET

Vi tilbyder løsninger til erhverv indenfor både møbelpolstring, bådkalecher og sol -og vind afskærmning. Vores mange års erfaring sikrer jer professionel sparring og rådgivning, hvor vi sammen skaber en tilpasset og professionel kalecheløsning i højeste kvalitet.      

FREMSTÅ MERE PROFESSIONEL OG ATTRAKTIV

Vi ved at jeres produkter og omgivelser fortæller meget om jeres image som virksomhed. Derfor kender vi også til vigtigheden i, at jeres produkter fremstår elegante og professionelle og dermed attraktive overfor potentielle kunder. Vi skaber tilpassede kalecher til netop jer, der forhøjer værdien af jeres produkter. Kontakt os i dag for en professionel kalecheløsning.
Professionel kalecheløsning

BÅDKALECHER

Sælger I brugte både? Og vil i gerne fremstå professionelle og skabe en højere profit? En båds kaleche og interiør er vigtigt for helhedsindtrykket og værdien af en båd.
Kalecheløsning med møbelpolstring

MØBELPOLSTRING

Vi tilbyder stort set alt indenfor møbelpolstring til erhverv – her er kvaliteten af materialerne særdeles vigtig, da der slides mere på møblerne, hvorfor at brugen af slidstærke materialer er essentielt.
Afskærmning

AFSKÆRMNING – SOL OG VIND

Vi tilbyder professionelle og holdbare afskærmninger i høj kvalitet. Afskærmning har både en praktisk funktion, der skaber læ og skygge, men kan også tilføre et stilfuldt og stemningsskabende udtryk.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte nedenstående formular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

    TIlmeld dig vores nyhedsbrev

    Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

    Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev