LÆSEJL / AFSKÆRMNING

GIVER DIG FLERE TIMER PÅ TERRASSEN

Solen varmer på dine skuldre fra en skyfri himmel, det dufter af nyslået græs. Fuglene synger. Du har sat dig med en dejlig, varm kop kaffe på terrassen. Men en kølig vind forstyrrer og bider skarpt. Hårene rejser sig på dine arme og du rykker dig indenfor igen. Skuffet.

Et læsejl skaber læ, varme og komfort og giver dig flere timer på terrassen, hvor du kan nyde en dejlig kop kaffe og en god bog, i fred for en bidende vind.

FLERE FUNKTIONER

Læsejl, også kaldet læhegn, eller terrasseside har flere smarte funktioner. Det kan benyttes til at skabe privatliv eller kan med fordel benyttes til at etablere rum og skabe oaser og hyggekroge i haven.

DER ER IKKE DET VI IKKE KAN LAVE

Vi tilbyder alt indenfor læsejl. Både læsejl til terrasse, læsejl til stranden, læsejl til altan, sågar læsejl camping. Vores læsejl tilbydes i alle størrelser, farver og faconer. Vores læsejl leveres naturligvis i bedste kvalitet, hvor de som standard laves i kraftig markisedug, med en stærk vævning, der sikrer at dugen holder al vind og vand ude.

VI KOMMER TIL DIG

Ud fra dine behov og ønsker, designer vi læsejlet til dig. Vi kommer til dig, måler op og opsætter læsejlet, hvis du ønsker dette. 

Kontakt os og vi tager en snak om dine ønsker!

Portfolio

Vi lytter til dine ønsker, og læsejl / afskærmning kan være mange ting, og til forskellige formål, men fældes for det er at har du ideen og behovet hjælper vi dig i mål, så endelig kontakt os med spørgsmål om muligheder, blot du sender foto eller skitser af det du gerne vil have løst, og vi sammen finder den rette løsning for dig og finder de materialer som egner sig bedst med dit projekt.

Om det er til privat eller erhverv gør det kun mere spændende at lave forskelige løsninger, hvor en overdækket terrasse bliver til en udestue, eller carport til gildesal, eller en kartoffelsorter maskine afskærmes for støv.


Erhverv

Støv afskærmning ved en kartoffelcentral lavet i PVC dug med rude til inspektion.

Carport

Skal der være fest evt. konfirmation så kunne dette være en løsning lavet i en let PVC dug.

Terrasse

Er terrassen lidt kølig så er det muligt at sætte sider på som giver læ, og kan bruges året rundt. 

Udestue afskærmning MKs
Terrasse sider i rudefolie med lille kant rundt
Terrasse sider i rudefolie med lille kant rundt
Terrasseafskærmning MKs
Afdækning trappeopgang med net dug og print

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft!

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev