LÆSEJL

GIVER DIG FLERE TIMER PÅ TERRASSEN

Solen varmer på dine skuldre fra en skyfri himmel, det dufter af nyslået græs. Fuglene synger. Du har sat dig med en dejlig, varm kop kaffe på terrassen. Men en kølig vind forstyrrer og bider skarpt. Hårene rejser sig på dine arme og du rykker dig indenfor igen. Skuffet. Et læsejl skaber læ, varme og komfort og giver dig flere timer på terrassen, hvor du kan nyde en dejlig kop kaffe og en god bog, i fred for en bidende vind.

FLERE FUNKTIONER

Læsejl, også kaldet læhegn, har flere smarte funktioner. Det kan benyttes til at skabe privatliv eller kan med fordel benyttes til at etablere rum og skabe oaser og hyggekroge i haven.

DER ER IKKE DET VI IKKE KAN LAVE

Vi tilbyder alt indenfor læsejl. Både læsejl til terrasse, til stranden, til altanen, sågar til camping. Vores læsejl tilbydes i alle størrelser, farver og faconer. Vores læsejl leveres naturligvis i bedste kvalitet, hvor de som standard laves i kraftig markisedug, med en stærk vævning, der sikrer at dugen holder al vind og vand ude.

VI KOMMER TIL DIG

Ud fra dine behov og ønsker, designer vi læsejlet til dig. Vi kommer til dig, måler op og opsætter det, hvis du ønsker dette.  Kontakt os og vi tager en snak om dine ønsker!

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev