ALTANSEJL

SKABER LÆ OG HYGGE

I det danske blæsende klima, er et altansejl næsten en nødvendighed. Det skaber læ og afskærmning – så du kan sidde og nyde stunderne på altanen, uden at blive forstyrret af den kolde vind og/eller nysgerrige blikke.  Hvad enten dit gamle altansejl trænger til udskiftning eller du står og skal have lavet sejl til altan for første gang, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og måler op, så du kan være sikker på at sejlet får den helt rigtige størrelse og pasform. 

Altansejl – designet præcist til dig

Vores løsninger er lavet i kraftige og slidstærke kvalitetsmaterialer, så du ikke skal bekymre dig om, om det kan holde vind og vand ude. Hos os laver vi altansejl i alle farver og faconer, så du kan vælge det der matcher netop dine ønsker og behov.  Kontakt os og vi tager en snak om dine ønsker!

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev