Vi tilbyder alt i altansejl efter mål

I alle størrelser, faconer samt farver. Som standard bliver de lavet i markisedug, men kan også laves i PVC dug. Som standard monteres der ringe med op til 50 cm afstand, ønskes der mindre afstand eller monteret med autovrider eller andet tillægges dette til prisen.

Måltagning til altansejl

Ønsker du selv at tage mål, kan du lave en tegning med nøjagtige angivelse af mål på gelænderet, samt mål på altansejlet. Skal det monteres med ringe på et stålgitter gelænder må altansejlet gerne være lidt mindre, for at kunne spænde det ud. Har gelænderet lodrette stiver kan man med fordel flette dugen igennem disse, brug derfor et målebånd og flet det igennem.

Er det en træramme hvor der ønskes monteret med autovrider skal der tages højde for hvor meget plads der er til montering af autovrider.

Lav en tegning og vi kan sammen gennemgå denne, har du mulighed for at tage et foto kan du også sende det.

Vi kommer også gerne ud til dem og tager mål, afhængig af hvor stor eller hvor mange, samt hvor du bor, må der tages forbehold for pristillæg.

Pris på altansejl

Fra længde på 250 cm til 399 cm ca. 498,75,- pr. lbm. Inkl. moms.
Fra længde på 400 cm til 799 cm ca. 393,75,- pr. lbm. Inkl. moms.
Fra længde på 800 cm 325,50,- pr. lbm. Inkl. moms.

De oplyste priser er ved ét stykke, ønskes det opdelt i flere stykker, tillægges der 100kr. pr. opdeling.

Få en korrekt pris ved at maile mål og evt. tegning samt om det er i flere stykker m.m

Standard ensfarvet og en max højde på 110 cm i markisedug med ringe i kant rundt med afstand mellem ringe på ca. 50 cm og alle hjørner 90°

altansejl i akryl dug, markisedug