3 SIMPLE STEPS TIL AT

GENVINDE DIT MØBELS VÆRDI

Er dit elskede møbel slidt og udstråler mangel på kærlighed og værdi? Vi tilbyder ompolstring eller ombetrækning af alt fra gamle klassikere og arvestykker til designermøbler. Vores mange års erfaring og ekspertise sikrer, at du trygt kan overlade dine møbler til os. Vi giver professionel vejledning og rådgivning i valget af materialer og dine behov og ønsker er i højsæde. Vores faglige stolthed sikrer dig dansk kvalitetshåndværk, der forhøjer værdien af dit møbel, med respekt for møblets originale look.  

3 SIMPLE STEPS

Vi har gjort det nemt for dig at genvinde dit møbels værdi, det eneste du skal gøre er, at følge de 3 nedenstående steps.
 

Tag et billede af dit møbel

 

Vi afhenter og leverer dit færdige møbel

INGEN OPGAVE ER FOR LILLE ELLER STOR

DRØMMER DU OM ET NYT LOOK TIL DIT MØBEL?

Vi udfører både store og små opgaver indenfor møbelpolstring og står altid klar til at hjælpe dig. Vi udfører bl.a. følgende opgaver:
  • Sofaer og lænestole
  • Daybeds
  • Designermøbler
  • Spisebordsstole, taburetter og bænke 
  • Hynder til båd, campingvogn, biler og lignende 
  • Specialopgaver
 

DET BEDSTE UDGANGSPUNKT ER FØRSTEKLASSES MATERIALER

Vores materialer er i højeste kvalitet og vi tilbyder mange forskellige udgaver som passer til dine ønsker. Vi udbyder koldskum i flere kvaliteter og hårdheder, og stort udvalg af stof lige fra bomuld til uld blandet med syntetisk fibre. Vores slidstærke London 100% polyester er med høj slidstyrke på 125.000 martindale. Normalt anbefales det at man bruger stof på over 50.000 Martindale i det offentlige rum f.eks. toge, busser osv. Det er altså en meget høj slidstyrke. Af møbellæder og kunstlæder har vi et dybt udvalg af kvaliteter samt en kunstlæder der indeholder 20% udvundet læder. Vores kvalitetsmaterialer er med til at sikre holdbarheden på dine møbler.

PORTFOLIO

Se et lille udpluk af vores kvalitetshåndværk her.  
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring
Møbelpolstring

Møbelpolstring

Møbelpolstring er ikke længere det store erhverv, det engang var i Danmark. Men det betyder ikke, at du ikke stadig kan finde dygtige møbelpolstrere her i landet. Hvis du har et møbel, som er blevet slidt i betrækket, kan vi nemlig ompolstre det her hos MKS, hvor vi har lang erfaring med at ombetrække og ompolstre alt fra gamle møbelklassikere til arvestykker og videre til dyre designermøbler. Vi har stor ekspertise inden for møbelpolstring, og vi garanterer derfor et professionelt resultat, der lever op til alle dine krav.

Giv dine gamle møbler nyt liv med møbelpolstring

I en billig køb og smid væk-kultur, er der stor værdi i at beholde de gamle møbler, hvis de er lavet i en god kvalitet. Der er ingen grund til at købe en ny soda eller en ny lænestol, hvis det kun er betrækket, der fejler noget, for med en ompolstring kan du få dine gamle møbler til at skinne på ny. Betrækket er det, der slides op allerførst i møbler som stole og sofaer, og derfor er det kun naturligt, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt med en ompolstring, når tidens tand har sat sine spor. Vi ompolstrer alle former for møbler med respekt for det originale design, så du kan ære fortidens møbler og på samme tid gøre dem mere nutidige med nye og flotte betræk i tidens farver og designs. En møbelpolstring hos os er desuden en god investering, da du vil opgradere eksempelvis en lænestol til at holde mange år endnu, så du slipper for at købe en ny.

Hvilke møbler kan du få polstret?

Hos MKS findes der næsten ikke den opgave, vi ikke kan klare. Vi udfører både de store og de mindre opgaver, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du står med et møbel, som trænger til en ompolstring.   Vi kan eksempelvis hjælpe dig med: ·     Sofaer og lænestole ·     Daybeds ·     Designermøbler ·     Spisebordsstole, taburetter og bænke ·     Hynder til båden, bil og campingvogne   Vi udfører også andre former for specialopgaver, og du kan derfor altid komme til os, selvom du har en opgave, som ikke er nævnt her.

Lækre materialer i høj kvalitet

Når du kommer til os for at få ompolstret et af dine møbler, kan du være sikker på, at arbejdet vil blive udført i materialer af allerhøjeste kvalitet. Det gælder for alle vores anvendte materialer, hvor du bl.a. kan få London polyester med en slidstyrke på 125.000 martindale. Til sammenligning er stof med en slidstyrke på 50.000 martindale det mest anvendte i offentlige rum som eksempelvis i busser. Vi tilbyder naturligvis også mange andre materialer som eksempelvis møbelpolstring med læder, kunstlæder og mere, som alt sammen sikrer et betræk i en høj kvalitet

Kontakt os i dag og hør mere

Hos MKS kan vi klare alle former for møbelpolstring i Jylland. Hvis du står med et møbel, som du gerne vil give nyt liv, kan du hurtigt kontakte os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi sender dig et godt tilbud på opgaven.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev