Vejledninger

På denne side finder du vejledninger om bådkalecher og links til producenter, samt andet som vi finder nyttigt for vores kunder. Hos MKS vil vi gerne kunne bidrage til selvhjælp i forbindelse med pleje af kaleche, så her kan der findes lidt informationer som kan besvare spørgsmål som i måtte have. Endelig kontakt os hvis i er i tvivl om det mindste.  

Vejledninger

Oprullestropper

Vi bliver ofte spurgt om hvordan oprullestropper monteres eller udskiftes, hvis de går i stykker, eller på anden vis er blevet vendt forkert. Se vores guide her: Montering af oprulles stropper MKS   

Kalechepleje.

Her findes en vejledning for hvordan du bedst plejer din kaleche, så den holder i så mange år som muligt. Hent vejledningen her: Kalechepleje MKs ApS Vi håber at jeres nye kaleche vil bringe jer mange gode stunder og glæder for jer i mange år. Er i i tvivl omkring hvordan i plejer lige netop jeres kaleche bedst, skal i ikke tøve med at kontakte os.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev