Kalechevask

Hvornår vasker vi

Vi vasker kalecher fra december til og med februar med indlevering fra oktober.

MKS vaskemaskine. vask af kalecher til både.

Vejledning af kalechevask og imprægnering samt risiko.

Vi tilbyder vask af bådkalecher. Vi har fået lavet 2 tromle vaskemaskiner til kalechevask og til skyl, vask er med 30 grader varmt vand og en sæbe fra nordiskkemi som er meget effektiv, som vasker de fleste kalecher som er normalt beskidte rene, og tager det meste, og i de fleste tilfælde er de helt rene for skidt, pletter, derefter bliver det skyllet i rent vand der er opvarmet til 20 grader.

Efter vask af bådkaleche

Efter kalechevask hænges kalechen til tørre i vores tørrerum, hvor vi også imprægnere kalechen hvis du ønsker dette, hvis du ikke selv vil gøre dette.

Vigtigt info læs dette:

Det største problem ved kalechevask kan være ruderne, da der er forskellige typer rudefolie, og de er ikke lige gode eller glade for at komme i vaskemaskinen, der er risiko for knæk og revner eller små ridser, eller de bliver matte efter vask og skyl, dette kan vi ikke se på forhånd om det kan opstå, og vi kan ikke garantere for det ikke sker, eller om der sker anden skade på stoffet under vask. Selvom vaskemaskinen er skånsom og køre langsomt i skiftende retninger, kan ældre kalecher hvor syninger er nedbrudt af UV går op under vask og skal derfor eftersyes. Det gør vi gerne samt skifter ruder, lynlåse m.m. men på timeløn eller fast pris hvis vi kan vurderedes tidsforbrug.

Jordslået dug, eller meget beskidt dug.

Jordslået dug eller meget beskidt dug er sværere at rengøre og fjerne, det kan kræve hårdhændet behandling og tidsforbrug, og det vil vi helst undgå, men vi kan give den en forbehandling inden vask hvor vi påføre jordslået fjerner som kan trække ind i stoffet og ligge 1 til 2 timer inden den kommer i vaskemaskinen, og det har vist sig hvor det ikke har været groft angrebet og ved mørke dug, at det er kommet så meget af, at det bliver helt pænt. Så hvis du ikke beder om denne forbehandling og vi overser at den er jordslået bliver den kun vasket som aftalt. Denne vejledning om risiko kan udleveres til kunde ved indlevering af kaleche, og er kunde ikke indforstået, bedes du kontakte os med det samme.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft!

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev