BÅDKALECHER – ERHVERV

ER PROFITTEN IKKE HØJ NOK PÅ JERES BRUGTE BÅDE?

Så kan det skyldes at bådenes kalecher og/eller interiør fremstår slidte, dette giver et helhedsindtryk af en mere brugt båd og dermed en båd af lavere værdi. Hos MKS kan vi hjælpe jer med nye bådkalecher.  
bådens kaleche
Bådens kaleche er vigtig for førstegangsindtrykket af en båd. Den udgør en stor del af blikfanget, hvad enten det er på billeder eller i virkeligheden. Derfor er det vigtigt at kalechen er af højeste kvalitet, har en fortrinelig pasform og fremstår som ny, hvis I vil have en højere profit for båden.     
INTERIØRET I BÅDEN
Interiøret i en båd er ligeledes med til skabe et indtryk af bådens brugsstand og værdi. Stilfuldt, moderne og nyt interiør gør båden indbydende og iøjnefaldende og dermed nemmere at sælge videre. Vi tilbyder ompolstring af hynder, sofa og stole mv. til både eller fremstilling af helt nye.
tilpassede løsninger
Ofte skal der ikke meget til for at få bådkalechen til at se ud som ny. Uanset om kalechen trænger til rensning, reparation eller udskiftning, kan vi tilbyde Jer vores ekspertise.
vi gør det nemt jer!
Vi ved at I har travlt med den daglige drift af virksomheden, derfor vil vi gøre det nemt for jer. Vi tilbyder at komme til jeres virksomhed, tage en snak, kigge på båden/bådene og komme med en løsning og et uforpligtende tilbud, der passer til lige præcis jer.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft! Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev