Koldskum

Koldskum


Koldskum i flere hårdheder Forskellig kvalliter på skum, der indkøbes skum i hele plader 2.40 x 2,0 m i den ønskede tykkelse, min 1 cm tykkelse Pris fastsættes efter tykkelsen på skum.

Den mest anvendte skumhårdhed er 38 kg pr. kvadratcentimeter


Det anbefales altid at vælge den rigtige hårdhed og tykkelse af skum til det pågældende formål, så man opnår den bedste komfort og holdbarhed. Det er vigtigt at tage hensyn til, hvor længe skummet skal bruges, samt hvor meget belastning det vil være udsat for. En korrekt valgt skumkvalitet kan gøre en stor forskel i komforten og holdbarheden af møbler og andre produkter.

Spisebordsstole med en skumtykkelse på 1-2 cm 60. kg koldskum.
skumtykkelse 2-3 cm. 50 kg og ved 3-4 cm. 38 til 50 kg koldskum.

Er det siddehynder i en båd eller sofa, stol m.m. med en tykkelse fra 5 cm. vil jeg vælge 38 til 40 kg. koldskum.

Madras til båd eller seng m.m. vil jeg vælge 38 kg koldskum med en minimums tykkelse på 8 cm. og der kan med fordel laves madras med 38 og 50 kg. skum der limes sammen for at opnå en faster skum men med en bedre blødhed/komfort men alt er muligt.

V kan tilbyde koldskum i forskelige hårdheder og kvaliteter, som Pantara en luksus koldskum, samt Granulatskum.

der tilbydes også fibervat i flere tykkelser normalt opgivet i gram samt vat med trikot på som gør det nemmer at få stof til at sidde flotter


Koldskum
Sidebeklædning i dør på vw T2 bus

Dørbeklædning Wv bus

Dørbeklædning har vi en skum med trikot på i tykkelse 5 og 10mm som PGA. trikot kan limes og syes på stof, så der kan syes mønstre, der skaber struktur samt en blød og lækker overflade.

Dette kunne være i en båd, sengegavl eller andet der ønskes beklædt med stof og med dybdesyninger i.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd og vejledning. Dit smil er vores drivkraft!

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev