OM OS

KOMPROMISLØST KVALITETSHÅNDVÆRK

Hos Møbelpolstrer og kalechesmeden har vi en mission og en stærk passion for at skabe enestående designløsninger, der kommer til live gennem kompromisløst, dansk kvalitetshåndværk.  Vi sætter en stor ære i at tilbyde tilpassede løsninger specielt til dig, hvor dine behov og ønsker er i højsæde og dit smil er vores drivkraft. Vores fornemmeste opgave er at gøre dig ekstatisk og mere end tilfreds med det leverede resultat og det har vi gjort i over 13 år, for utallige glade kunder. Derfor er vores vision også at vi vil være de førende i branchen i Skandinavien og hjælpe mennesker med at finpudse deres drømme.

VORES VISION

Vi vil være de førende i branchen i Skandinavien og hjælpe mennesker med at finpudse deres drømme!  

VORES MISSION

Vi hjælper mennesker med at udtrykke deres bedrifter – vi har en stærk passion for at skabe enestående designløsninger, der kommer til live gennem kompromisløst, dansk kvalitetshåndværk.

VORES VÆRDIER

KUNDEFOKUS

Hos møbelpolstrer og kalechesmeden er det dig der er i fokus. Det er dine behov og ønsker der tages udgangspunkt i, og vi sætter alle sejl ind for at få opfyldt dem i en åben og løsningsorienteret dialog.

PROFESSIONALISME

Vi ønsker at udvise en høj grad af professionalisme, defineret igennem vores faglighed og engagement. Vi forsøger at udvikle os som virksomhed, så vi hele tiden kan skabe dynamik.

KVALITET

Vi har ambitiøse kvalitetsnormer i alle led i vores virksomhed, hvor vi værner om kvaliteten af vores udførelse af arbejdet.

TROVÆRDIGHED

Vi sætter stor ære i at leve op til det vi lover. Vi overholder aftaler og forpligtelser, og ærlighed er en dyd for os. Vi agerer åbent og ærligt.

RESPEKT

Vi har respekt for os selv og andre, og ser alle mennesker i øjenhøjde. Vi leverer ikke arbejde vi ikke kan stå ved og være stolte af.

VORES HISTORIE

MKS’ rejse startede i 2007 som en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg, John, startede virksomheden for at udleve min passion for at lave kvalitetshåndværk, jeg kan være stolt af. Denne passion har siden da været en af grundstene for virksomheden og dens succesfulde udvikling.  Min interesse for faget startede da jeg arbejdede hos et markiseværksted i Hørning og senere hos en sejlmager i Skanderborg. Efter mange kompetencer og færdigheder rigere, prikkede sejlmageren til mig og sagde at nu var det på tide – jeg skulle starte mit eget. “Bare ikke i nærheden af mig!” sagde han med et glimt i øjet, der hentydede til at han ikke havde lyst til at vi skulle være konkurrenter.  

FRA KÆLDER TIL SUCCESFULD FORRETNING

Jeg tog udfordringen op og startede i kælderen i mit hus i Lyne. Her drev jeg virksomheden i ca. 5 år. Men det tog hurtigt fart og jeg så mulighederne i en lukket brugsforretning i Sdr. Virum, hvor jeg kunne udfolde min passion og kompetencer i min hurtigt voksende forretning. Jeg blev overvældet og taknemmelig, efterspørgslen blev større og større og jeg havde lige pludselig svært ved at følge med. I 2014 kom de første ansatte derfor til og det var med stor stolthed, jeg bød dem velkommen i virksomheden.  Mit drive blev kun større og større og virksomheden er vokset og vokset til det den er i dag. Men en ting ændrer sig aldrig – alt hvad jeg gør er med stor kærlighed til faget, til et stilfuldt design og håndværkets historie.

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev