Når du skal have ny kaleche til din båd.

Står din båd inde, eller kan den komme ind og stå en dag, så kan vi opmåle uden hensyn til vejret og det er derfor muligt at planlægge din ordre på dato for opmåling og nemmere sætte en afhentnings dato for en færdig kaleche.

Når båden står inde kan vi lave modelarbejde i ro, og sikre at alle detaljer bliver som du ønsker, og vi kan lave en perfekt opmåling.

Vi ønsker at levere et flot arbejde, du som kunde bliver glad for.

Hvorfor er det så vigtigt at stå inde i en hal eller telt?

Det er vigtigt at det ikke blæser, da selv 3 m/s kan få model til at ændre sig og jo stører kaleche jo værre er det og regn ødelægger opmåling, og vi kan planlægge opmåling på dato så det passer i vores kalender.

Vi ved at ikke alle kan komme ind og stå, men skal du have båden på værft hvor den kommer ind og stå så kan vi komme der, eller hvis der kan lånes plads i hal efter eller før der bliver fyldt op for opbevaring eller kan din båd køres hertil efter bil på trailer, har vi mulighed for at kunne lave modelarbejde bedst muligt.

Står båden ude

Står din båd ude eller i vandet kan det være svært for os at komme til på båden og opmåle ordentligt, og vi kan IKKE planlægge opmåling og levering så fra du afgiver en ordre kan der nemt gå 1 år inden vi kan opmåle samt skulle vi komme ud og opmåle og vejret ændre sig så vi må afbryde opmåling må der forventes ekstra betaling til kørsel og spildte timer, og når vi endeligt har lavet model kan vi først der planlægge hvornår den er færdig til afhentning eller montering.

Står båden ude kan I ikke få en dato fra os.

På hvornår den bliver opmålt eller syet. Det kan vi desværre ikke give da det afhænger af vejret, og hverken I eller os ønsker at skulle betale for mistet kørsel og timer, så det kræver tålmodighed når båden er ude.

Vi har brugt mange år på at blive blandt de bedste i branchen til at lave kalecher, som passer godt og er flotte, det ønsker vi ikke at ødelægge, da vi ønsker det bedste for vores kunder.

Hvor langt kør vi for opmåling på både.

Står båden inde kommer vi gerne over hele Danmark, og kørsel beregnes efter kilometer og broafgift m.m.  står båden ude eller ligger i vandet bør der ikke være mere end 2½ times kørsel til båden da vejret kan gør at vi ikke kan udføre vores opmåling.

Vi kør i hele landet efter aftale, så ja vi kan komme til jer for opmåling, da de fleste både er i en størrelse som gør det svært at flytte dem.

Om vi kør ud og giver tilbud, hvis vi er i i dit område er det muligt at komme forbi og ellers kommer vi gerne og giver tilbud men mod betaling for tid på vejen, og i de fleste tilfælde kan tilbud gives ved at udfylde vores formular og vedhæfte fotos og god beskrivelse, og hvor båden ligger.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev