Nyhedsbrev for januar

Her kan i læse vores seneste nyhedsbrev for januar, med de emner som vi beskæftiger os med i tiden.

Vi håber at alle vores kunder er kommet godt ind i det nye år. Her hos MKS ser vi frem til et nyt og spændende år.

Skal din båd være klar til den nye sæson på vandet?

Selvom vi lige nu har frostgrader i det meste af landet, nærmer vi os heldigvis snart en ny sæson på vandet. Det betyder også at hvis du vil sikre dig at din båd står tiptop til den kommende sæson, er det nu du skal kontakte os.

I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på at sidste indleveringsdag for kalechevask og imprægnering er den 26/1. Så kom gerne hurtigst muligt, hvis du vil have vasket kalechen inden foråret.

Kom endelig også gerne snart, hvis kalechen har brug for at blive syet efter eller få skiftet ruder, så den står frisk igen. Det samme gælder hvis du har hynder som du gerne vil have nyt betræk på, så hjælper vi gerne.

Kaleche til båd

Står din båd indendørs?

Da vejret lige nu byder på temmelig frysende forhold, har vi svært ved at lave udendørs opmålinger. Vi vil derfor gerne opfordre dem som skal have lavet ny kaleche og som har båden indendørs eller har mulighed for at køre den til vores hal, til at kontakte os nu, da vi så har mulighed for at have en ny kaleche klar til jer inden den nye sæson.

Indendørs opmåling af kaleche

Vi søger ny kollega!

Vi går snart ind i en tid hvor vi får travlt i den lille biks, så derfor søger vi en ny medarbejder som kan hjælpe med opmåling og syning af kalecher. Er det måske dig eller en du kender, skal du endelig kigge vores vej. Kontakt os hvis du vil høre mere om jobbet.

Kalechemager, sejlmager, job, stilling

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev