Kaleche til båd i Nyborg

Er din bådkaleche i Nyborg ved at være slidt, og trænger du til en ny til den kommende sæson? Hos MKS er vi eksperter i at opfylde dine drømme om en forbedret kaleche til din båd. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter og tror på at gøre en ekstra indsats. Vi forstår, at hver båd er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din båd. Vores dygtige medarbejdere er dedikerede til at skabe kalecher af højeste kvalitet, der både beskytter din båd og giver den et stilfuldt udseende.
Kaleche til båd i Nyborg

Møbelpolstrer og Kalechesmed i Nyborg

Har din nuværende kaleche, sprayhood, bimini, agtertelt eller lignende set bedre dage? Udover nye skræddersyede kalecher tilbyder vi også professionelle reparationer af eksisterende kalecher. Vi kan reparere din gamle kaleche og give den nyt liv. Derudover kan vi lave nye hynder og ompolstring til din båd, så du kan opgradere komforten og udseendet. Vi er opmærksomme på vigtigheden i at vælge den rette kalechesmed. Derfor tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi kan diskutere dine behov og ønsker samt udarbejde et uforpligtende tilbud. Vores team er klar til at lytte til dine behov, drømme og ønsker. Vi vil rådgive dig om de bedste løsninger, der passer til din båd og sejloplevelse.

Kontakt MKS for at høre hvad vi kan gøre for dig

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for at få den professionelle løsning, din båd fortjener. Vi er klar til at samarbejde med dig om at skabe den perfekte kaleche til din båd i Nyborg. En løsning der beskytter din investering og forbedrer din sejloplevelse. Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du har spørgsmål, ønsker at diskutere dine behov eller blot ønsker et uforpligtende tilbud.
Kaleche til båd i Nyborg

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev