Kalecher til både i Aarhus

Er du på udkig efter en kalechesmed i Aarhus og omegn? Hos MKS leverer vi kalecher til både i Aarhus. Vi tilbyder vores services i hele Aarhus området, om din båd ligger i Marselisborg, Egå, Kaløvig, Nappedam eller en anden havn i området, kommer vi til dig. Hos MKS er vi specialister i skræddersyede kalecheløsninger som både beskytter din båd og giver den et stilfuldt udseende. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter og tror på at gøre en ekstra indsats.
kaleche til båd aarhus

Professionel kalechesmed i Aarhus

Er din kaleche, sprayhood, bimini, agtertelt eller lignende ved at have set bedre dage? Udover skræddersyede kalecher tilbyder vi også ekspert reparation af din nuværende bådkaleche. Vi kan bringe nyt liv til din gamle kaleche ved professionelle reparationer. Derudover kan vi fremstille nye hynder og foretage ompolstring af hynder på din båd, hvilket ikke blot øger komforten, men også forfrisker dens udseende. Vi anerkender vigtigheden af at vælge den rette specialist inden for bådkalecher. Af denne grund tilbyder vi en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine individuelle behov og ønsker. Vi er her for at skabe den bedste løsning til din båd og sejloplevelse. Vores dedikerede team er klar til at lytte til dine krav, drømme og ønsker. Lad os guide dig gennem de optimale løsninger og udarbejde et tilbud, der passer præcist til dine behov og ønsker.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for din båd

Har dette vakt din interesse? Vi står klar til at samarbejde med dig om at skabe den perfekte kaleche til din båd i Aarhus, der beskytter din investering og forbedrer din sejloplevelse. Lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed. Tag kontakt til os i dag. Det kan du gøre ved enten at ringe eller udfylde kontaktformularen. Skriv gerne dine ønsker eller tanker, så vi effektivt kan vende tilbage på din forespørgsel.
kaleche til båd aarhus

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev