fbpx

DIN GUIDE TIL VEDLIGEHOLDELSE AF KALECHE

Her er en guide til hvordan du bedst muligt vedligeholder din båds kaleche, så den altid fremstår pæn og får en længere levetid.

EFTER MONTAGE

Vores kalecher er specielt syet til din båd, dette gør altså at materialerne kan være lidt spændstige i starten grundet det er kvalitetsmaterialer. Dette giver sig lidt med tiden, så den ikke er så stram at have med at gøre. Vær omhyggelig med at bøjler sidder korrekt i løbegangen, så sammensyning ligger på bøjlen. Når vi har lavet din kaleche kan der være små huller fra synålen, dette er helt normalt. Hvis regn trænger igennem, løser dette sig efter et par regnbyger, fordi tråden udvider sig. 

DAGLIG VEDLIGEHOLDESE

For at passe bedst muligt på din kaleche, er det bedst at vaske den så ofte som muligt. Den bedste måde at vaske kalechen på er med rent vand og blød børste, det er bedst at undgå brug af sæbe da dette kan skade kalechen i solskin samt skade imprægneringen. Der findes specielle sæber til vask af ruder, ellers er det bedst at vaske med rent vand og microfiber klude. 

STØRRE RENGØRING

Hvis kalechen kræver større rengøring er det ikke nok med vand, vores klare anbefaling er at få den renset ved en professionel, da dette giver det bedste resultat. Ellers findes der en række sæbeprodukter som passer til rensning af kaleche. Brun sæbe kan hjælpe på rens af fugleklatter eller andre pletter. 

Hvis din kaleche er jordslået er vores råd at bruge rodalon på en klud. Ellers opsøg en professionel!

#

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *