DERFOR ER DET ESSENTIELT MED RUDER AF HØJ KVALITET TIL DIN BÅDS KALECHE

Din båd er dit kæreste eje, derfor fortjener den kun det bedste, så det er netop din båd der skiller sig ud på havnen.

Ruden er det svageste led ved en kaleche. Hvis du ikke benytter kvalitetsmaterialer, risikerer du at ruderne krymper grundet UV påvirkningen og at kalechen dermed bliver deform. Du skal altså sikre dig, at der er anvendt materialer til kalechens rudefolie som har en god stabilitet i stræk og ikke krymper. På denne måde får du en en båd der står skarpere, og en kaleche der holder sig pænere i meget længere tid.

Sommeren i Danmark kan være varm, det sidste du vil er at bekymre dig om din bådkaleche holder til solen. Derfor er det væsentligt at du vælger en producent som benytter materialer der holder til solens stråler. Renolit og Achilles er to producenter som i høj grad kan anbefales. Disse er de førende i branchen og laver fantastiske folieprodukter i højeste kvalitet, og forhandles bl.a. hos www.cesco.dk.

Hver bådkaleche er unik og vælger du en god producent, kan designet af ruder specificeres til dig. Tykkelsen på rudefolien afhænger af brugen og svinger mellem 0.3 mm-0.75 mm. 0.5 mm er dog mest standard og anvendt.

Kvaliteten af din kaleches ruder er dermed essentielt for både udseendet af kalechen, men i den grad også holdbarheden.

Ferie

Vi holder lukket fra fredag d. 14 juli kl. 12.00 til og med søndag d. 6 august.

 

I uge 29 den 17. til 21. juli er der muligt at komme her efter aftale da der er begrænset åben i denne uge.

Telefon er lukket i hele ferien men hvis det ikke kan vente kan der vælges vagttelefon men kun i nødtilfælde, så sms eller send en mail, som vil blive besvaret samme dag.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev