Nyhedsbrev Juni 2024

Sommeren er på vej, og vejret har været og er noget af en udfordring, men vi er kommet i gang med opmålinger ude, men ikke i det tempo som ønsket, og vi ved at i gerne så vi kunne komme på alle tider af døgnet, og i weekender, men mine medarbejder har også et liv udenfor MKS.

 

Der kommer løbende nye forespørgsler ind på kalecher, og nye ordre og de bliver behandlet i rækkefølge efter ordre nummer, det gør at nye ordre på kalecher hvor båden står ude, må vente til vi har opmålt dem som venter, og som har bestilt i god tid, men vejret har virkelig været en udfordring siden oktober 2023, men det må ikke holde jer tilbage med at bestille, for kommer vi i en god periode vil vi fokuser på at få alt opmålt, som gør at nye bliver rykket tætter på målet og ved du din båd kommer ind til efteråret, eller du har mulighed for at tage den op lidt før, og få ind at stå et par dage så kan vi sætte en dato i kalenderen for opmåling allerede nu.

kantning af gulvtæpper og måtter til båd, camping, auto m.m.

kantning af gulvtæpper og måtter til båd, camping, auto m.m.

Som noget nyt har vi købt en overlocker til kantning af gulvtæpper samt måtter til bil, båd, traktor, campingvogn m.m. den er ved at blive testet af, og vi har fået lidt prøver hjem på tæpper, så vi kan hjælpe jer, og vi kan lave model efter eksisterende tæpper, eller komme og lave model men i kan også meget nemt selv lave model og vejleder gerne i dette.

Jeg kan godt bruge en som ønsker at få lavet nu, og som vil tage gode fotos efterfølgende hvor vi laver en god test pris til.

Husk vi holder ferie lukket uge 29, 30, 31 helt lukket.

Har i reparationer på kalecher, telte eller andet så kom med det vi har medarbejder der sidder klar, dog må i ikke forvente at kunne stå og vente på det bliver lavet.

Vi laver stadigvæk møbelpolstring, samt hynder til båd, camping, shelter m.m.

Samt solsejl og altansejl / læsejl.

Vi har haft svært ved at finde den rigtige medarbejder til den stilling, vi har opslået har en nu, men skulle der gå en derude, som virkelig vil brænde for det, så hold dig ikke tilbage, for er du den rette er der et job og måske med tiden et partnerskab.

 

Vi ønsker jer alle en god sommer.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev