Nyhedsbrev for oktober

Åbent lørdag

På baggrund af den storm som desværre har hærget rundt om i Danmark de sidste dage, sætter vi lige nu en ekstra indsats ind, for at tage imod reparationer. Dette gør vi ved at holde ekstraordinært åbent de næste to lørdage, d. 28/10 samt 4/11, fra kl. 9-15.

Vi modtager i løbet af dagene kalecher som trænger til reparation, vask og eventuelt imprægnering. Vi ombetrækker også hynder, så kom også gerne med dem.

Skal du have lavet ny kaleche og står din båd inde, er det også nu du skal henvende dig. Du kan komme foran i køen og sikre at din nye kaleche er klar til foråret.

Til de morgenfriske vil der være et rundstykke og der er kaffe hele dagen.

Masteslips

Vi vil gerne slå et slag for vores masteslip/mastedæmper, da vi ved at der er mange som oplever at deres mast pumper og larmer i vinden, så nattesøvn og naboer forstyrres. Vi hører desuden at flere havne pålægger krav omkring brugen af masteslips, især i forbindelse med vinteropbevaring. Link til masteslips på vores webshop: https://m-ks.dk/vare/masteslips/

Sailzoo

Se vores profil på Sailzoo!

På SailZoo kan sejlere i Danmark finde lige netop dén forhandler eller service, de har brug for til deres båd. Her finder i Møbelpolstrer og kalechesmeden Sdr. Vium. Inde på vores profil kan i se de kampagner og ydelser som vi kører i tiden.

Gå gerne ind og giv os en anmeldelse og fortæl andre om Sailzoo

Sailzoo

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev