Nyhedsbrev for november

Her kan i læse vores seneste nyhedsbrev for november. Et nyhedsbrev med de emner som vi beskæftiger os med i tiden.

Udvidet åbningstid for indlevering

Vi er ved den tid på året hvor vi gerne vil sætte fokus på blandt andet reparationer og vask af kalecher. Vi vil derfor gerne gøre det nemmere for jer at aftale indlevering af opgaver om aftenen eller i weekenden. Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde fleksibilitet for vores kunder, og vi er her for at gøre det så nemt som muligt for jer. Vi vil derfor opfordre jer til at kontakte John hvis i vil have mulighed for at indlevere uden for normal åbningstid.

Møbelpolstrer og kalechesmeden Sdr. Vium

Vores seneste projekt

Vi er glade for at kunne præsentere vores seneste projekt. En splinterny kaleche, skræddersyet til denne fine båd. Vores dygtige medarbejdere har arbejdet hårdt i vores nye hal, og vi vil gerne give jer et indblik i hele processen. På billedet nedenfor ses vores arbejdsgange, herunder det vigtige arbejde med at lave en model på båden, som sikrer det bedste udgangspunkt for en kaleche der bare passer perfekt.

Før og efter af kaleche til båd

Shelterafdækning

Vi kan skræddersy en specialdesignet afdækning til din shelter, der beskytter mod vejr og vind, så du kan fortsætte med at nyde udendørsovernatninger. Vi har lavet denne fine løsning til en kunde, som er rigtigt tilfreds.

Shelterafdækning, afdækning af shelterShelterafdækning, afdækning af shelter

Indendørs opmålinger

Da vejret lige nu byder på primært regn og blæst, har vi svært ved at lave udendørs opmålinger. Vi vil derfor gerne opfordre dem som skal have lavet ny kaleche og som har båden indendørs eller har mulighed for at køre den til vores hal, til at kontakte os nu. Da vi så hurtigt ville kunne få lavet en opmåling.

Opmåling af båd til ny kaleche

Gavekort

Mangler du en ide til en julegave? Så vil vi gerne slå et slag for vores gavekort som kan købes i vores webshop. Brug dette link: https://m-ks.dk/vare/eksklusivtgavekort/

Gavekort til ny kaleche til båd

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev