Nyhedsbrev for december

Her kan i læse vores seneste nyhedsbrev, med de emner som vi beskæftiger os med i tiden.

Indendørs opmåling

Da årstiden og vejret nu byder på primært regn og blæst, har vi svært ved at lave udendørs opmålinger. Vi vil derfor gerne opfordre dem som skal have lavet ny kaleche og som har båden indendørs eller har mulighed for at køre den til vores hal, til at kontakte os nu. Vi vil da hurtigt kunne få lavet en opmåling og have en ny kaleche klar til dig.

Opmåling af kaleche

Reparation og kalechevask

Vi er ved den tid på året hvor vi gerne vil sætte fokus på blandt andet reparationer og kalechevask. Så trænger kalechen til en kærlig hånd, så hjælper vi gerne med reparationer samt vask og imprægnering. Indlever gerne hurtigst muligt da vi vasker måneden ud.

Udvidet åbningstid

Kom og indlever opgaver til os udenfor åbningstid. Vi vil gerne gøre det nemmere for jer at aftale indlevering af opgaver om aftenen eller i weekenden. Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde fleksibilitet for vores kunder, og vi er her for at gøre det så nemt som muligt for jer. Vi vil derfor opfordre jer til at kontakte John hvis i vil have mulighed for at indlevere uden for normal åbningstid.

Gavekort

Mangler du en ide til en julegave? Så vil vi gerne slå et slag for vores gavekort som kan købes i vores webshop. Giv året bedste julegave – Brug dette link: https://m-ks.dk/vare/eksklusivtgavekort/

Gavekort

Julelukket

Vi holder lukket mellem jul og nytår, fra den 22. december til den 2. januar. Vi ønsker vores kunder en glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til et nyt år med spændende opgaver sammen med jer.

Jul

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev