Ny kaleche.

Foråret nærmer sig og vi håber på bedre vejre til opmåling da vi har mange kunder der venter på vi kommer og opmåler, men vi gør vores bedste så snart vejret er til det og i den række følge ordre er oprettet med mindre vejret er bedre et andet sted, så vi kan udnytter vejret, og til jer der ikke har bestilt ny kaleche endnu så vil jeg anbefale at bestille i god tid så vi kan udnytte mulighed for opmåling når vejret byder det og sy når det bliver muligt efter ordre nr.

 

Reparationer – små opgaver.

Vi reparer hele tiden kalecher og hvad der ellers trænger til reparation, samt covers eller møbler samt solsejl eller hvad der ønskes lavet.

Foråret nærmer sig, selvom vejret ikke ligefrem er med os de her dage. Det betyder at vi snart håber på at kunne få gang i udendørs opmålinger. Men indtil da vil vi stadig meget gerne opfordre dem som skal have lavet ny kaleche og som har båden indendørs eller mulighed for at få den på en trailer og kørt til os, at henvende sig nu.

I den forbindelse vil vi også opfordre dem som har reparationer og hynder som de gerne vil have lavet, til at henvende sig nu, da vi har travlt, men det hjælper jer og os med lidt mere tid.

Kalechevask er stoppet nu og genoptages til efteråret igen hvor der kan indleveres når sejlsæson stopper og vask fra december til og med februar, samt reparationer da det den periode vi har bedst tid.

 

Shelter.

 

Har du brug for afdækning eller fluenet eller hynder på special mål så send tegning og foto eller kik forbi, så finder vi en løsning der passer for jer.

Tag fat i os, hvis vi skal lave en smart løsning til din shelter.

Vi kan også lave vandtætte hyndeløsninger. Så har du en gammel madras, som du kunne tænke dig at bruge i shelteren, hjælper vi gerne med at lave et vandafvisende betræk, det kan også være en gammel boksmadras som du vil bruge på terrassen som vi kan montere vandtæt betræk på.

 

Søger du ny båd?

BM 771

BM 771

Vores gode medarbejder Janni har sat båden til salg. Så vi formidler lige salgsopstillingen her:

Motorbåd BM77 kr. 115.000

Super velsejlende 26 fods motorbåd, en af de få i DK. Svensk produceret båd fra slut 70erne.

  • Motor Yanmar 3JH4E på 40hk
  • Toilet med tank
  • Spritkomfur
  • Køleskab fra 2021, med separat kompresser.
  • Oliefyr Eberspraecher
  • Bovpropel 2022
  • Kaleche fra 2022
  • Nye hynder i hele båden fra 2022
  • Ny gulvbelægning over alt
  • Sejler som en drøm, også i hårdt vejr

Ring gerne til Henning på 21640102, for yderlig information.

BM 771

BM 771

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev