Kalecher til både i Middelfart

Er du på jagt efter en ny kaleche til din båd i Middelfart? Hos Møbelpolstrer og Kalechesmeden er vi specialister i kalecher til både, og vi ved hvordan vi finder den helt rigtige løsning der passer præcist til din båd. Vi tilbyder et bredt udvalg af kalecher, herunder sprayhoods, bimini, agtertelte, cockpittelte og lignende. Hos MKS skiller vi os ud ved at vægte kvalitet og skræddersyede løsninger højt. Vi anerkender, at hver båd er unik, og derfor fortjener den en kaleche, der ikke blot passer fejlfrit, men også lever op til dine forventninger. Vores erfarne hold er engageret i at skabe kalecher af udsøgt kvalitet, der ikke blot beskytter din båd mod elementerne, men også giver den det perfekte æstetiske udtryk.
Kalecher til både i Middelfart

Reparationer, nye hynder og ompolstring Middelfart

Vi kan tilbyde at give din gamle kaleche nyt liv med reparationer af højeste kvalitet, med eftersyning, udskiftning af ruder, samt vask og imprægnering. Vi specialiserer os også inden for møbelpolstring og kan tilbyde syning af nye hynder eller ompolstring, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Lad os tage en snak om hvad vi kan tilbyde dig og din båd

Vi forstår hvor stor og vigtig beslutningen om en ny kaleche kan være. Derfor sidder vi altid klar til at forklare nærmere om vores ydelser eller give dig et uforpligtende tilbud, hvis du gerne vil have noget konkret at gå ud fra. Om du ringer, sender en mail eller udfylder vores kontaktformular er helt op til dig. Vi står klar til at tage en snak om dine ønsker og drømme for din sejloplevelse.
Kalecher til både i Middelfart

TIlmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtage nyheder, tips og gode tilbud fra Jeres Møbelpolstrer og Kalechesmeden i Sdr. Vium ApS.

Du er nu tilmeldt dig vores nyhedsbrev