Kaleche vask og imprægnering

Vi tilbyder vask af bådkalecher:
Vi har fået lavet 2 tromle vaskemaskiner til vask og til skyl, vask er med 30 grader varmt vand og en sæbe fra nordiskkemi som er meget effektiv, som vasker de fleste kalecher som er normalt beskidte, rene og tager det mest af grønne alger også, derefter bliver det skyllet i rent vand der er opvarmet til 20 grader.

Vask pr. kg. 125,00 kr. minimum 4 kg.
Imprægnering pr. kg. 187,50 kr. minimum 4 kg.
Forbehandling for jordslået dug pr. 0.25 L 46.9 kr.
Skift af ruder og syninger samt andet: på timeløn 562,50 eller på tilbud / fast pris.

Vigtigt info læs dette.

Det største problem kan være ruder, da der er forskellige typer rudefolie, og de er ikke lige gode eller glade for at komme i vaskemaskinen, der er risiko for knæk og revner eller de bliver matte efter vask og skyl, dette kan vi ikke se på forhånd om det kan opstå, og vi kan ikke garantere for det ikke sker, eller om der sker anden skade på stoffet under vask. Selvom vaskemaskinen er skånsom og køre langsomt i skiftende retninger, kan ældre kalecher hvor syninger er nedbrudt af UV går op under vask og skal derfor eftersyes. Det gør vi gerne samt skifter ruder, lynlåse m.m. men på timeløn eller fast pris hvis vi kan vurderedes tidsforbrug.
Ældre kalecher vil syninger med alder blive nedbrudt af UV og mørne væk, det ser vi tit hvor kalecher kommer til reparation, og vi syer syninger efter, så det er der ikke noget unormalt i det, den største udfordring er ruderne som alt efter kvalitet bliver nedbrudt af solens UV påvirkning eller ved at rengøre med kemikalier der også kan nedbryde UV beskyttelse der er i foliet, og gennem tiden er der produceret meget folie fra forskellige producenter, noget er ikke godt og andet er rigtigt godt, vi bruger det dyreste og mest anerkendte der fåes, men gennem tiden er der eksperimenteret meget indenfor den industri da der løbende kommer påbud om talater og andet kemi som vi ikke ønsker, men det har også resulteret i folie som ikke holder ret længe, bliver mat hvidlig, brunt og hård af solen og knækker, derfor kan vi ikke garanter udfaldet efter vask og imprægnering, og udskifter ikke uden beregning men giver en god pris på skift af ruder.
Så er du ikke indforstået med dette vil vi ikke vaske og påtage os ekstra udgifter.

Jordslået dug.

Jordslået dug er sværere at rengøre og fjerne, det kan kræve hårdhændet behandling og tidsforbrug, og det vil vi helst undgå, men vi kan give den en forbehandling inden vask hvor vi påføre jordslået fjerner som kan trække ind i stoffet og ligge 1 til 2 timer inden den kommer i vaskemaskinen, og det har vist sig hvor det ikke har været groft angrebet og ved mørke dug, at det er kommet så meget af at det bliver helt pænt.
Så hvis du ikke beder om denne forbehandling og vi overser at den er jordslået bliver den kun vasket som aftalt.

Imprægnering.

Når kalechen er vasket, kommer den op og hænge på en tørresnor, og hvis den ikke skal imprægneres, kan den pakkes sammen efter et par dage, men skal den imprægneres skal den hænge op til 5 dage for at være gennemtør, inden vi kan sprøjte imprægnerings væske på, og efter nogle timer kan vi pakke den sammen, men inden da bliver ruder rengjort med imprægnerings fjerner og tørt efter.

Vejes.

Kalechen vejes og minimum vægt er 4 kg. af den simple grund at det så ikke kan hænge sammen med den tid og de udgifter vi bruger på af vaske og imprægnere.

Reparation.

Hvis ruder skal skiftes efter vask eller der på forhånd er aftalt at skifte ruder samt sy kaleche efter eller anden reparation så gøres dette og den pakkes sammen.

Hvornår vasker vi.

Vi samler flere sammen til en vaske dag da det koster en del i vand og sæbe, men ikke mindst i strøm, derfor skal der være minimum 3 kalecher for at starte vaske anlægget op, der vil komme en kalender oversigt med datoer for vask og indlevering, indtil dette er på plads, kan du kontakte os på mail john@m-ks.dk for at booke vask, og vi giver besked om indlevering når der er samlet nok.

Du er altid velkommen til at ringe eller komme og se vores vaske anlæg og stille spørgsmål.

 

Vaskeanlæg til bådkalecher MKs

Vaskeanlæg til bådkalecher MKs